Οδηγίες για τα προγράμματα α) ασφαλούς κολύμβησης – e-learning και β) κολύμβησης σε πισίνα – ΜΠΛΕ σκουφάκι.

Πρόγραμμα Ασφαλούς κολύμβησης και e-learning

Το παρόν αφορά το θεωρητικό πρόγραμμα μέσα στην τάξη, που μπορεί να γίνει είτε στα πλαίσια εργαστηρίων δεξιοτήτων κάθε σχολικής χρονιάς, είτε ελεύθερα, σε χρόνο που αποφασίζει ο εκάστοτε εκπαιδευτικός.

Στο τέλος του προγράμματος δίνονται βεβαιώσεις παρακολούθησης μαθητών και εκπαιδευτικών σε ηλεκτρονική μορφή.

Για εγγραφή ως ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ, στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Safe Water Sports – για Δημοτικά Σχολεία & Nηπιαγωγεία, πατήστε στον σύνδεσμο: http://e-learning.safewatersports.gr/el/normal/31217/RegisterLogin

Πρόγραμμα κολύμβησης σε πισίνα – ΜΠΛΕ σκουφάκι

Το παρόν αφορά την κολύμβηση σε πισίνα για τα σχολεία στα οποία πραγματοποιείται στην Γ΄ – Δ΄τάξη Δημοτικού (ή και για τις υπόλοιπες τάξεις σε περίπτωση που συμμετέχουν). Το πρακτικό μέρος πραγματοποιείται από τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν την κολύμβηση και το θεωρητικό από τον/την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του σχολείου, ο/η οποίος/-α κάνει αντίστοιχα δωρεάν εγγραφή, δηλώνοντας το σχολείο και τον αριθμό των μαθητών/-τριών.

Στο τέλος δίνονται πιστοποιημένα και αριθμημένα  διπλώματα, σε έντυπη μορφή (ΜΠΛΕ σκουφάκι), έπειτα από αξιολόγηση του κολυμβητικού επιπέδου από τους εκπαιδευτικούς που πραγματοποιούν τα μαθήματα κολύμβησης.

Για εγγραφή ως ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ, στο Πρόγραμμα Ασφαλούς Κολύμβησης  για σχολεία (ΜΠΛΕ σκουφάκι), πατήστε στον σύνδεσμο: http://e-learning.safewatersports.gr/el/normal/31229/RegisterLogin

Γενικές πληροφορίες για το πρόγραμμα του Safe Wtaer Sports, μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://safewatersports.com/el/ekpaidefsi/379-ekpaideftiko-programma

Ο/Η κάθε εκπαιδευτικός απαιτείται να κάνει μόνο μία φορά εγγραφή στην πλατφόρμα. Οι κωδικοί είναι προσωπικοί και ισχύουν για πάντα, ασχέτως αν αλλάξει σχολείο.

Κάθε χρόνο, εφόσον ο/η εκπαιδευτικός βρίσκεται σε σχολείο που συμμετέχει στα μαθήματα κολύμβησης, δηλώνει την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει το αντίστοιχο πρόγραμμα (ασφαλούς κολύμβησης – e-learning ή/και ΜΠΛΕ σκουφάκι) κάνοντας σχετικό αίτημα με τους κωδικούς του, δηλώνοντας απλά το σχολείο στο οποίο βρίσκεται την τρέχουσα χρονιά, την τάξη και τον αριθμό των μαθητών/-τριών.

Κάθε χρόνο η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι εφικτή μέχρι τέλος Ιουνίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...