Καλώς ήρθατε…

Καλώς ήρθατε…

… στην ιστοσελίδα της Φυσικής Αγωγής & Σχολικού Αθλητισμού της Π.Ε. Αχαΐας, στην οποία θα βρείτε οτιδήποτε αφορά την Φυσική Αγωγή στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αχαΐας.

Ημερίδα για την ενίσχυση της διαπολιτισμικής ικανότητας Εκπαιδευτικών ΠΕ11 – Φυσικής Αγωγής, Πρόγραμμα Erasmus+, Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Α.Π.Θ., Τρίτη 31-10-2023 10:00 – 13:00, Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου – Θεσ/νίκη.

Σας γνωστοποιούμε ότι στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο: «PETIC Ενίσχυση της διαπολιτισμικής ικανότητας των καθηγητών φυσικής αγωγής», η Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει Ημερίδα...

Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία «Τρέχω για το ΕΥ» – 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023.

Σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου με θέμα: “10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023”.

10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023.

Σας ενημερώνουμε για τη 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023 που θα εορταστεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, στο πλαίσιο εναρμόνισής της με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Ταυτόχρονα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας...

Έγκριση υλοποίησης Εκπαιδευτικού Προγράμματος των Special Olympics Hellas με τίτλο: «Play Unified. Learn Unified – Παίζουμε μαζί, Μαθαίνουμε μαζί», Σχ. Έτους 2023-2024.

Το ΥΠΑΙΘΑ ενημερώνει για την έγκριση υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος των Special Olympics Hellas με τίτλο: «Play Unified. Learn Unified – Παίζουμε μαζί. Μαθαίνουμε μαζί» το οποίο απευθύνεται σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και γονείς σχολικών...

Πίνακας μορίων Εκπ/κών Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 για απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ Αχαΐας, Σχ. Έτος 2023-2024. 

Ο παρακάτω πίνακας είναι συμπτυγμένος και περιλαμβάνει μόνο στήλες στις οποίες έστω και ένας από τους αναφερόμενους έχει μόρια. Η ταξινόμηση έχει γίνει βάσει των μορίων των Εκπ/κών στον Δήμο Πατρών.