Επιμορφωτική Ημερίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής στα πλαίσια του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.

Σας ενημερώνουμε πως, στα πλαίσια του 32ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης (https://www.icpess.gr/), η Ελληνική Ακαδημία Φυσικής Αγωγής (Ε.Α.Φ.Α.) οργανώνει Βιωματική Ημερίδα με θέμα: «Εφαρμογές Νέων Προγραμμάτων Σπουδών Φυσικής Αγωγής & Φυσικός Εγγραμματισμός» (https://icpess.gr/imerida-ellinikis-akadimias-fisikis-agogis/). Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 31 Μαϊου 2024, 11:00-17:00, στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ., στη Κομοτηνή.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν (χωρίς κόστος συμμετοχής), είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά, από το Κανάλι της Ε.Α.Φ.Α. στο YouTube (https://www.youtube.com/@eafagr9364). Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης από την Ε.Α.Φ.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα έγγραφα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...