Πρόγραμμα «ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – HER WORLD, HER RULES» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Πάτρα, 9 κ. 10-12-2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), σε συνεργασία με την FIBA EUROPE και την ΕΣΚΑ-Η, το πρόγραμμα «ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – HER WORLD HER RULES», το οποίο απευθύνονταν σε κορίτσια ηλικίας από 8 έως 15 ετών που φοιτούν σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και είχε ως σκοπό να φέρει σε επαφή με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης κορίτσια, δίνοντας τους το κατάλληλο ερέθισμα για να ασχοληθούν με το άθλημα. 

Στην Πάτρα, όπου το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους Υπευθύνους Φυσικής Αγωγής & Σχολικού Αθλητισμού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, στις 9 κ.10/12/2019, συμμετείχαν συνολικά πάνω από 150 κορίτσια των Δημοτικών Σχολείων 56ο Πατρών και Κάτω Καστριτσίου, στα κλειστά Γυμναστήρια της Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ και του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Πατρών αντίστοιχα.

Επικεφαλής του προγράμματος ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάκης Μπακογεώργος και συμμετείχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Ιωάννης Ελευθεριάδης, Δήμητρα Καλέντζου, Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος και Θωμάς Χαρμπαλής. Από την ΕΣΚΑ-Η συμμετείχαν οι Ανδρέας Μελιγδής, Θανάσης Λουκόπουλος, Γιάννης Τσούνας, Νίκος Τσεμπερλίδης και Γρηγόρης Σαβόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...