Προγραμματισμός Αδειών Εισόδου επιλεγμένων καθηγητών/τριών Φυσικής Αγωγής, προπονητών/τριών και διακεκριμένων αθλητών/τριών Ελληνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών, σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας (Π.Ε.) και Δευτεροβάθμιας (Δ.Ε.) Εκπ/σης για το σχολικό έτος 2020-2021.

Στο πλαίσιο της διάδοσης του αθλητικού πνεύματος και της γνωριμίας των μαθητών/τριών με τα αθλήματα η Δ/νση Φυσικής Αγωγής του ΥΠΑΙΘ ενημερώνει ότι οι ενδιαφερόμενες Ελληνικές Αθλητικές Ομοσπονδίες, αναγνωρισμένες από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), που επιθυμούν άδεια εισόδου (α) επιλεγμένων καθηγητών/τριών Φυσικής Αγωγής, (β) προπονητών/τριών και (γ) διακεκριμένων αθλητών/τριών, για το σχολικό έτος 2020-2021, δύνανται να υποβάλλουν σχετική αίτηση έως και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο ηλεκτρονικό αρχείο (excel). Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: physgram@minedu.gov.gr .
Τα αιτήματα που θα κατατίθενται πέραν της ανωτέρω ημερομηνίας δεν θα εξετάζονται και επιπλέον μεμονωμένα αιτήματα σωματείων, ομίλων, αθλητών/τριών και προπονητών/τριών δεν θα γίνονται δεκτά.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε ανατρέξτε στην σχετική εγκύκλιο.

Κατεβάστε την σχετική αίτηση από εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...