Έγκριση υλοποίησης εκπαιδευτικού αθλητικού προγράμματος με τίτλο «Αξίες ζωής μέσα από το πρίσμα του αθλητισμού» για το σχολικό έτος 2021-2022.

Εγκρίνεται η υλοποίηση του εκπαιδευτικού αθλητικού προγράμματος με τίτλο: «Αξίες ζωής μέσα από το πρίσμα του αθλητισμού» του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ», το οποίο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας (τάξεων Γ΄, Δ΄, Ε΄, Στ΄ Δημοτικού, όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου Γενικής Παιδείας), για το σχολικό έτος 2021-2022.

Όπως αναφέρεται, μέσα από το πρόγραμμα τα παιδιά θα γνωρίσουν την αξία του αθλητισμού αλλά και τη χαρά του παιχνιδιού. Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα γνωρίσουν κάποια από τα τεχνικά στοιχεία του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής σε εγκαταστάσεις της εταιρείας Eurohoops Dome, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων/-ουσών και έχει διάρκεια 2-3 ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο παρακάτω έγγραφο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...