ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «COVID-19: ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ» 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021.

Η πανδημία COVID-19 συνεχίζει, δυστυχώς, να ταλαιπωρεί την παγκόσμια κοινότητα με σημαντικές επιπτώσεις σε όλο το φάσμα των κοινωνικών, των επαγγελματικών, των αθλητικών και των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Επειδή η ευμετάβλητη εξέλιξη της πανδημίας έχει κρατήσει κατά το μεγαλύτερο μέρος της σχολικής χρονιάς 2020 – 2021 τα σχολεία και τους αθλητικούς χώρους κλειστά, ο επιστημονικός φορέας των πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού η Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος (Ε.Γ.Β.Ε.) αποφάσισε σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής, του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, να διοργανώσει Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα «Covid-19: Ψυχική υγεία και ποιότητα ζωής μαθητών και αθλητών μέσω της φυσικής δραστηριότητας».

Το σεμινάριο θα διαρκέσει 2 ώρες και θα διεξαχθεί μέσω ψηφιακής πλατφόρμας την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί, πτυχιούχοι, φοιτητές, προπονητές, αθλητικοί παράγοντες, γονείς και κάθε ενδιαφερόμενος. Ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος. Μετά από την εγγραφή για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, θα αποστέλλονται οι σχετικές πληροφορίες, η ψηφιακή πλατφόρμα, το link και ο ατομικός κωδικός σύνδεσης για την παρακολούθησή του.

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του σεμιναρίου.


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...