Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού - 2ο Δ.Σ. Ακράτας

Γιορτή του Αθλητισμού για το 2ο δημοτικό σχολείο Ακράτας

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού για τα σχολεία σήμερα, πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη, και οι μικροί μας μαθητές το γιόρτασαν για τα καλά στις αθλητικές εγκαταστάσεις Κραθίου.

Γιατί, πραγματικά ο αθλητισμός είναι γιορτή. Ειδικά όταν γιορτάζεις μαζί με τους πρωταγωνιστές: τον προπονητή ποδοσφαίρου της Α.Ο Ακράτας Θεόδωρο Ανδριόπουλο και τον προπονητή του μπάσκετ Νίκο Ζίζηλα, τον πρόεδρο της Α.Ο Αγγελή Λινάρδο, τους παίχτες της ομάδας μπάσκετ αλλά και φίλους του αθλητισμού: τον Γιώργο Αναστασίου, τον δημ. σύμβουλο Βασίλη Ανδρουτσόπουλο και τον πρόεδρο της κοινότητας Κραθίου, Δημήτρη Δημητρίου. Μαζί μας και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κατερίνα Παππά.


Ευχαριστούμε την τοπική κοινότητα και τους φορείς Αθλητισμού του τόπου μας, που σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς χάρισαν στα παιδιά, τους μελλοντικούς αθλητές, μια ημέρα γεμάτη παιχνίδι και άθληση.


Πολλές ευχαριστίες στους δασκάλους του σχολείου: Γαρυφαλιά Φρατζή, Χαρά Οικονόμου, Αγγελική Κατούφα, Αλεξάνδρα Τσοκανά, Μαρία Αγγελακοπούλου και τον καθ. Αγγλικών Δημήτρη Πολύμερο.

Τα παιδιά χόρτασαν παιχνίδι με την καθοδήγηση και εποπτεία τους.

Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πάνο Βασιλόπουλο, δάσκαλο της Ε΄ που παρόλη την απουσία γυμναστή διετέλεσε τα καθήκοντα του διαιτητή και προπονητή της σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου άψογα, ώστε να μπορούμε να λέμε μεταφορικά και κυριολεκτικά για τη σημερινή ημέρα:

"Τα παιδία και οι δάσκαλοι παίζει", καθώς σήμερα γιορτάζουμε και την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών.

on 06 October 2015
Created: 06 October 2015
Last Updated: 06 October 2015